Vettel: 'Ik denk dat Hamilton al een Ferrari-coureur is, nietwaar?' Formule 1

Vettel: 'Ik denk dat Hamilton al een Ferrari-coureur is, nietwaar?'

Door Rick Pasker 07 december 2019 | 19:58


Lewis Hamilton wordt inmiddels veelvuldig gelinkt aan Ferrari voor 2021. Mattia Binotto is positief over de Brit en Toto Wolff begrijpt dat de Mercedes-coureur alle opties openhoudt. Sebastian Vettel en Charles Leclerc konden het ook niet laten om op de geruchten te reageren.

Vettel is vrij kort als het gaat over de zesvoudig wereldkampioen. 'Ik denk dat Hamilton al een Ferrari-coureur is, nietwaar?', grapt de Duitser tegenover het Spaanse AS. De kans dat Vettel aan de kant wordt gezet, als Hamilton inderdaad de stap naar Ferrari maakt, is vrij groot.

'Je wil altijd tegen de beste vechten'

Leclerc is vooral blij met de ervaren coureurs om hem heen. 'Je wil altijd tegen de beste vechten. Dit seizoen kreeg ik de mogelijkheid om een 'Seb' naast me te hebben. Hij won al vier keer het wereldkampioenschap en ik heb dan ook veel geleerd van hem.'

Als het aan de Monegask ligt is Hamilton zeker welkom bij Ferrari. 'Je kunt altijd leren van dit soort kampioenen, dus natuurlijk', luidt het antwoord van Leclerc. Het zal nog enige tijd duren voordat er meer bekend wordt over 2021. (Foto: Ferrari F1 Team)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws