Hamilton speelt spelletjes met Mercedes: 'Ferrari? Ik blijf maar bellen' Formule 1

Hamilton speelt spelletjes met Mercedes: 'Ferrari? Ik blijf maar bellen'

Door Christian Moerman 10 december 2019 | 10:09


Charles Leclerc lijkt een overstap van Lewis Hamilton naar Ferrari totaal geen probleem te vinden. Hamilton blijft zelf maar grappen maken en grijnzen tegenover de camera's, maar we weten dat hij al in gesprek is met Ferrari-CEO John Elkann. Hoe staat het ervoor met het hardnekkigste transfergerucht van dit moment?

'Ferrari? Ik blijf maar bellen', zo opende de Brit volgens Speedweek. Grijnzend voegde hij hieraan toe: 'Maar alleen omdat ik de straatauto's zo mooi vind. Ik voel me comfortabel in mijn Mercedes. Als ik echt een rode auto zou willen rijden, dan laat ik een Mercedes leveren in het rood door mijn team.'

'Ik heb altijd naar Ferrari gekeken. Elke coureur, ongeacht bij welk team je zit, kijkt naar Ferrari en denkt: 'daar zou ik voor willen rijden', maar ik zie momenteel geen reden om van team te wisselen', vervolgt de Brit. De geruchten rondom een mogelijk vertrek zijn hardnekkig en beide kanten ontkennen niet dat er interesse is.

Leclerc ziet Hamilton graag bij Ferrari

Charles Leclerc stelt zich relatief veilig op en reageert zoals te verwachten: 'Ik ben nog relatief onervaren binnen deze sport. Ik heb naast viervoudig wereldkampioen Sebastian Vettel plaats mogen nemen en veel van hem geleerd. Ik denk dat het geweldig zou zijn als ik dit ook naast Hamilton kan doen.' (Foto: Mercedes AMG F1)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws