Masi tevreden: 'Is normaal dat niet iedereen altijd blij is met de beslissingen' Formule 1

Masi tevreden: 'Is normaal dat niet iedereen altijd blij is met de beslissingen'

Door Christian Moerman 13 december 2019 | 12:35


Michael Masi moest onverwachts de leiding van Charlie Whiting overnemen dit jaar. De Australiër kreeg de taak van wedstrijdleider in de schoot geworpen toen Whiting onverwachts overleed aan het begin van het seizoen. Hij vond het eerste jaar moeilijk, maar heeft veel steun gevonden bij zijn collega's.

'Ik word vaak gevraagd naar het moeilijkste evenement van het seizoen en dat was ongetwijfeld Melbourne. Ik had dit werk niet kunnen doen zonder de steun van een geweldig team. Het was ook erg belangrijk dat ik werd ondersteund door tien teams en twintig welwillende coureurs', zo opent hij tegenover FormulaPassion.

Niet alle Formule 1-teams tevreden over Masi

Niet iedereen was te spreken over de nieuwe wedstrijdleider dit seizoen. Zo nu en dan nam Masi de tijd om beslissingen te nemen en vergelijkbare vergrijpen werden niet altijd gelijkwaardig behandeld. Masi merkte hier zelf echter weinig van: 'Ik hoorde de teams niet klagen over inconsistentie. Wij werken nauw met hen samen.'

'Over het algemeen kan ik tevreden zijn met mijn werk. Het is iets wat ik graag doe en zoals alle dingen zijn er goede en slechte momenten en het is normaal dat niet iedereen altijd blij is met de beslissingen', concludeert hij kalm. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws