Marca: 'Sainz staat voor overstap naar Ferrari, Vettel in gesprek met McLaren' Formule 1

Marca: 'Sainz staat voor overstap naar Ferrari, Vettel in gesprek met McLaren'

Door Rick Pasker 14 december 2019 | 16:23


Het Spaanse Marca komt met een nieuw gerucht de wereld in: Carlos Sainz wordt zwaar overwogen als coureur bij Ferrari terwijl Sebastian Vettel in gesprek zou zijn met McLaren voor 2021. Het lijkt inmiddels één grote transfercarrousel te zijn geworden bij de Scuderia.

Lewis Hamilton werd eerder al gelinkt aan een overstap naar Ferrari en inmiddels komt Carlos Sainz daar ook bij kijken. Mattia Binotto ziet in Sainz een goede opvolger voor Vettel. 'We hebben vanaf 2021 ervaren coureurs nodig vanwege de wijziging van de regelgeving', stelt de teambaas.

'Dan maken we een beslissing'

De beslissing over de opstelling van de coureurs bij Ferrari zal in mei plaatsvinden. 'Begin mei, ongeveer rond de Grand Prix in Spanje. Daar zullen we beslissen welke kant we opgaan in 2021', vertelt Binotto op het traditionele kerstdiner van Ferrari.

De toekomst van Vettel lijkt dan ook op een zijden draadje te hangen en dus kijkt de Duitser alvast vooruit. Volgens Marca is Vettel in gesprek met McLaren, waar dan een stoeltje zal vrijkomen als Sainz inderdaad vertrekt naar de Italiaanse renstal. Er is al met al nog een hoop te doen rondom Ferrari. (Foto: McLaren F1 Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws