'Nieuw seizoen 'Drive to Survive' verschijnt in eerste week van maart op Netflix' Formule 1

'Nieuw seizoen 'Drive to Survive' verschijnt in eerste week van maart op Netflix'

Door Maurits Kappetijn 15 december 2019 | 16:44


Formule 1-fans kunnen zich weer gaan opmaken voor een nieuw seizoen van 'Drive to Survive', de Netflix documentaireserie, die in 2019 voor het eerst verscheen. In een nieuw seizoen, dat naar verluidt in de eerste week van maart online komt, verschijnen ook Mercedes en Ferrari.

Voor het nieuwe seizoen van de Netflix-serie zullen racefans wel even moeten wachten; Drive to Survive seizoen 2 verschijnt volgens Meaww.comdat geregeld met release-nieuws komt, in maart op de populaire streamingdienst. In 2019 kwam het eerste seizoen uit, een week voor de Australische Grand Prix. Omdat datzelfde raceweekend in 2020 op 15 maart plaatsvindt, lijkt men voor eenzelfde timing te kiezen.

Mercedes en Ferrari dit keer wel gevolgd

Max Verstappen zal ook in het tweede seizoen te zien zijn in de documentaire over het 2019-seizoen. Het grote verschil met seizoen één zal echter de deelname van Mercedes en Ferrari zijn. De twee topteams wilden niet meedoen aan de productie in 2018, maar gaven na een succesvol eerste seizoen toch toe en dus verschijnen ook Lewis Hamilton, Valtteri Bottas, Charles Leclerc en Sebastian Vettel op Netflix.

De serie zal zoals in het eerste seizoen weer een uniek kijkje geven in de Formule 1-wereld, waarbij teams en coureurs op de voet gevolgd zullen worden. Ferrari is volgens directeur Louis Camilleri niet bang voor een beetje 'exposure'. 'Voor ons imago is dat fantastisch', zei de Italiaan in dit interview. (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws