Norris vreest status als tweede coureur: 'Ik wil dat eigenlijk niet zeggen' Formule 1

Norris vreest status als tweede coureur: 'Ik wil dat eigenlijk niet zeggen'

Door Christian Moerman 25 december 2019 | 11:42


Een van de meest amuserende rijdersduo's van 2019 was misschien wel dat van McLaren. Naast het feit dat Carlos Sainz en Lando Norris allebei hebben laten zien dat ze een aardig staaltje kunnen racen, nemen ze naast het circuit het leven niet al te serieus tot groot plezier van de fans.

Norris heeft nu aangegeven om tevreden te zijn met zijn oudere Spaanse teamgenoot. Er is nooit echt een discussie geweest over wie er nou de betere coureur was omdat het het eerste seizoen was van de Britse coureur: 'Carlos is een goede mentor, ik wil dat eigenlijk niet zeggen want dan heb ik het gevoel dat ik de tweede coureur zou moeten zijn.'

Norris wil wat terug doen

'Hij staat ervoor open om mij te helpen. Ik probeer voor hem datzelfde te doen', vervolgt de McLaren-coureur, die volgens Motorsport meldt dat hij de hulp van zijn teamgenoot zeer waardeert. De vraag is of Norris de 25-jarige oud Toro Rosso-coureur ook daadwerkelijk wat bij kan brengen gezien het grote verschil in ervaring. Het gebaar is in ieder geval goed. (Foto: McLaren F1 Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws