'Het is werkelijk waar hartverscheurend om dit te zien als Formule 1-fan' Formule 1

'Het is werkelijk waar hartverscheurend om dit te zien als Formule 1-fan'

Door Christian Moerman 14 januari 2020 | 10:31


Rob Smedley verliet in 2018 het zinkende schip genaamd Williams en hij denkt dat de gifbeker nog niet leeg is. Smedley, die in zijn Formule 1-carriere actief was bij Williams, Jordan en als ingenieur van Felipe Massa bij Ferrari, denkt dat Williams moet vrezen voor een nóg dieper dal.

'Er hangt een filosofie van dat het niet slechter kan. Ik heb vele jaren doorgebracht in de motorsport - en specifiek in de Formule 1 - en geloof mij, de realiteit is dat het nog steeds slechter kan worden dan dit', zo opent de Brit volgens The Straits Times.

Er wordt volgens hem al tijden geroepen dat het alleen nog maar beter kan, maar zelden komt er iets van terecht: 'Ze zeiden dit in 2018 ook, en in 2017 ook. De realiteit is dat 2020 wel degelijk slechter kan worden dan 2019. Iedereen die denkt dat Williams het roer makkelijk om kan gooien en vijfde in het constructeurskampioenschap kan worden, heeft het mis.'

Smedley heeft te doen met Williams

Smedley adviseert nu Formula 1 en heeft dus geen team. Daarom kijkt hij graag de sport als Formule 1-fan. Het is echter elk weekend weer slikken als hij de wit-blauwe bolides het circuit op ziet rijden: 'Het is werkelijk waar hartverscheurend om dit te zien als Formule 1-fan.' (Foto: Williams Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws