Ferrari boos op skydivende Leclerc: 'Doorgaans vraag ik toestemming' Formule 1

Ferrari boos op skydivende Leclerc: 'Doorgaans vraag ik toestemming'

Door Christian Moerman 14 januari 2020 | 10:46


Charles Leclerc ging eind 2019 skydiven en besloot geen toestemming te vragen aan zijn team. De Italiaanse renstal was woedend vanwege de keuze van hun stercoureur, maar de reden dat Leclerc niet naar zijn team toe is gestapt, is begrijpelijk.

Het is standaard protocol om bij gevaarlijke ondernemingen altijd eerst even te checken met je werkgever of het wel oké is dat je je leven uit handen geeft, met name als je zo belangrijk bent binnen het team: 'Doorgaans moet je dat vragen en doorgaans doe ik dat ook.'

'Maar voor skydiven maakte ik een uitzondering. Niemand kon me toch vertellen dat ik een hufter was als het fout gegaan was. Dus ik ben er maar gewoon voor gegaan en toen waren ze boos', vervolgt de Monegask volgens Motorsport.

Leclerc belooft Ferrari het nooit meer te doen

Leclerc belooft Ferrari om het nooit meer te doen. Of het nou over het skydiven gaat, of over het niet aangeven van een gevaarlijke activiteit, laat hij in het midden: 'Ik zal dit nooit nog eens doen, maar het was fantastisch. Het is iets dat ik één keer in mijn leven wilde doen.' (Foto: Ferrari F1 Team)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageren


Meer nieuws