'Gesprekken over contractverlenging Hamilton in vergevorderd stadium' Formule 1

'Gesprekken over contractverlenging Hamilton in vergevorderd stadium'

Door Christian Moerman 17 januari 2020 | 09:54


La Gazzetta dello Sport meldt dat de gesprekken tussen Lewis Hamilton en Mercedes in een vergevorderd stadium zijn. Zo slibt de rijdersmarkt langzamerhand dicht en lijkt de beloofde stoelendans er toch niet te komen.

Het doorgaans goed ingevoerde medium uit Italië denkt dat Hamilton staat te popelen om weer in de bolide te stappen: 'Hij is er klaar voor.' Via Instagram laat hij geregeld van zich horen en het zijn eigenlijk vrijwel altijd positieve berichten die de Brit plaatst en vermoedelijk is hij gedurende zijn vakantie ook druk in gesprek met Mercedes.

'In de tussentijd is Hamilton aan het timmeren aan een contractverlenging samen met Mercedes. Het team wil zijn diensten veiligstellen tot 2022. De gesprekken over het contract, dat minstens zo groot gaat worden als zijn huidige contract van 45 miljoen euro per jaar, inclusief bonussen, zijn in een vergevorderd stadium', vervolgen de Italianen.

Hamilton in bloedvorm bij Mercedes

Ook wordt benadrukt dat Hamilton toch wel de grote favoriet is voor de titel in 2020: 'In 2019 domineerde hij in het team van Toto Wolff. Hij slachtte teamgenoot Valtteri Bottas af, terwijl hij jonge honden Max Verstappen en Charles Leclerc van zich af sloeg.'

'Nu gaan we kijken hoe het verhaal zich ontplooit', zo wordt het stuk afgesloten. Het belooft een bloedstollend seizoen te worden met een titelstrijd tussen drie teams. Leclerc, Verstappen en Hamilton ogen alle drie ijzersterk en het zal dan ook zeker om deze mannen draaien over iets minder dan twee maanden. (Foto: Mercedes AMG F1)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws