Lammers verwacht spektakel: 'Coureurs hebben hier nog geen idee van' Formule 1

Lammers verwacht spektakel: 'Coureurs hebben hier nog geen idee van'

Door Christian Moerman 17 januari 2020 | 12:37


Jan Lammers denkt dat de coureurs voor een groot raadsel komen te staan op Circuit Zandvoort. In een persvoorlichting van het circuit van Zandvoort heeft de sportief directeur aangegeven dat hij erg enthousiast is over de aanpassingen aan de baan.

'Als ik zie wat Circuit Zandvoort en de Dutch GP-organisatie teweeg brengen en hier al gedaan hebben, geniet ik daar enorm van', zo opent de Nederlander volgens FORMULE 1 op Twitter. Lammers is erg blij met hoeveel aandacht het evenement krijgt en hoe enthousiast men is.

Het eerste weekend van mei zal de Grand Prix van Nederland plaatsvinden. Voor het eerst in 35 jaar wordt er weer gereden op het circuit en dat is reden voor een feestje. De paddock gaat flink uitgebreid worden en er komen nationale artiesten optreden.

Hugenholtz-bocht gaat coureurs verrassen

Er wordt banking geïntroduceerd op het circuit in de duinen. Zo kunnen de coureurs vol gas door bochten waar dit eerst niet mogelijk was. Volgens Lammers gaat de Hugenholtz-bocht voor gefronste wenkbrauwen zorgen: 'Dit wordt een heel bijzondere, nieuwe bocht.'

'De coureurs hebben er nog geen idee van. We gaan zien of er ook echt ingehaald kan worden, maar het leuke is wel dat je er sowieso met z'n tweeën even hard doorheen kan', concludeert de autocoureur trots. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws