'Dit wordt de grootste Europese paddock die ooit gebouwd is' Formule 1

'Dit wordt de grootste Europese paddock die ooit gebouwd is'

Door Christian Moerman 17 januari 2020 | 14:08


De Grand Prix van Nederland belooft niet alleen een race te worden, maar ook een soort feest. Nu al omgedoopt tot 'The Ultimate Race Festival', wil Circuit Zandvoort het een onvergetelijke ervaring maken die door geen enkel ander circuit geëvenaard kan worden.

'We willen het oranjegevoel van de fans die over de hele wereld uitzwermen, overbrengen', zo opent de algemeen directeur van de Grand Prix, Imre van Leeuwen. Het belooft een weekend vol oranje kleding, fakkels en attributen te worden.

Van Leeuwen denkt dat de paddock, die momenteel gebouwd wordt op Circuit Zandvoort, de grootste Europese paddock ooit zal gaan worden: 'Dit wordt de grootste Europese paddockclub die ooit gebouwd is.' Naar verluidt zal de paddock ongeveer 4000 mensen kunnen herbergen.

Nederlandse muzikanten naar Zandvoort

Er zal ook een 'fanzone' op het circuit komen te staan, waar vermoedelijk een podium komt voor optredens en waar coureurs hun gezicht kunnen laten zien: 'We willen de coureurs, en niet alleen Max, dicht bij de fans brengen', zo citeert FORMULE 1 van Leeuwen op Twitter.

Voor fans van Nederlandse muziek zal het op het circuit zeker een mooie ervaring worden. De volledige line-up is nog niet bekend, maar voorlopig lijkt het erop alsof Nick & Simon en Lil Kleine op vrijdag zullen optreden, op zaterdag is het de beurt aan Davina Michelle, Guus Meeuwis en Freddy Moreira. Zondag zal Kris Kross Amsterdam op het podium staan. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws