'De regulering blijft hetzelfde, dus de rangorde zal weinig zal veranderen' Formule 1

'De regulering blijft hetzelfde, dus de rangorde zal weinig zal veranderen'

Door Christian Moerman 21 januari 2020 | 15:30


Zak Brown denkt dat McLaren volgend jaar wellicht weer voor podiumplekken kan vechten. McLaren wist in Brazilië Carlos Sainz op een derde plek te krijgen en de eerste podiumplek in een lange tijd ruikt naar meer voor de Britten.

'De regulering blijft vrijwel hetzelfde, dus ik denk dat de rangorde weinig zal veranderen. We kunnen verrassen. We zijn nog jong. James Key werkte vorig jaar nog niet mee aan de auto maar nu wel, we gaan zien hoe dat uitpakt', zo opent Brown tegenover Marca.

McLaren wil vechten in 2020

McLaren moet vanaf het begin van het jaar vlammen volgens de Amerikaan. De McLaren-fans worden continu geplaagd via social media, het McLaren-account is opvallend actief en wil nog wel eens licht onthullende foto's plaatsen: 'We moeten klaar zijn om te racen en het seizoen perfect starten. De auto van 2020 ziet er voorlopig uitstekend uit.'

'Ik verwacht wel dat we volgend jaar goede en slechte weekenden gaan krijgen, maar we moeten vooruit kijken', concludeert Brown ten slotte. Hij doelt hiermee op 2021, dan gaat de regelgeving op de schop. (Foto: McLaren F1 Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws