Tweede seizoen 'Drive to Survive' vanaf 28 februari op Netflix Formule 1

Tweede seizoen 'Drive to Survive' vanaf 28 februari op Netflix

Door Christian Moerman 22 januari 2020 | 13:20


De Netflix-serie 'Formula 1: Drive to Survive' sloeg enorm aan bij de Formule 1-fans. Als reactie op het enthousiasme is er een tweede seizoen gemaakt, beschikbaar vanaf 28 februari op Netflix.

Hiermee is de planning van de ontwikkelaars feilloos, iets meer dan twee weken hebben de Formule 1-fans om de serie te binge watchen. 28 februari vindt de laatste dag van de testweken in Barcelona plaats, daarna kan meteen begonnen worden aan de serie.

Net zoals vorig jaar zullen de Formule 1-teams, rijders, teambazen en andere grote spelers binnen de sport, op de voet gevolgd worden door een cameraploeg. Het is onder andere hoe Günther Steiner zijn reputatie als cultheld verschaft heeft in de sport.

Ferrari en Mercedes doen mee

Vorig jaar misten er twee teams in de docu-serie, Ferrari en Mercedes gaven geen toestemming om te filmen in en bij de garage. Dit jaar gaat daar echter verandering in komen. Vermoedelijk wordt Ferrari tijdens de Grand Prix van Monza gevolgd, waar Charles Leclerc het hele land op zijn kop zette met zijn overwinning.

De Grand Prix van Duitsland vormt het toneel voor het onderdeel waarin Mercedes uitgelicht gaat worden. Max Verstappen benadrukte tijdens een persconferentie nog maar eens met een brede grijns dat dat nou precies een van de matigste Grands Prix van Mercedes was in 2019. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws