Leclerc volgt voorbeeld Verstappen: 'Ik kondig dit met groot plezier aan' Formule 1

Leclerc volgt voorbeeld Verstappen: 'Ik kondig dit met groot plezier aan'

Door Christian Moerman 22 januari 2020 | 15:27


Charles Leclerc probeert in te spelen op een van de trends die Max Verstappen teweeggebracht heeft. Overal waar de Nederlandse fans in overvloed naar het circuit komen duiken Verstappen-tribunes op. Leclerc wil ook zijn eigen tribunes.

'Ik kondig met groot plezier aan dat jullie nu de mogelijkheid hebben om mij aan te moedigen op mijn eigen tribunes', zo opent de Monegask op Twitter. De oranje fakkels hebben indruk gemaakt op de Ferrari-coureur, die waarschijnlijk hoopt dat zijn fans ook fakkels meenemen.

Hij meldde ook dat hij later op de dag bekend zou maken welke Grands Prix een Leclerc-tribune kregen. Dit is inmiddels bekend; tijdens de Grand Prix van Monaco en tijdens de Grand Prix van Frankrijk worden Leclerc's fans verwelkomd op een tribune die zijn naam draagt.

Leclerc biedt speciale pakketten aan

Hij maakt er één groot feest van. Je kan je aanmelden voor een plekje op de tribune. Als welkomstcadeau krijg je daar een strandtas, een gesigneerde pet, een Charles Lerclerc T-shirt en een getekend programmaboekje bij. (Foto: Ferrari F1 Team)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws