Horner reageert: 'ExxonMobil zonder twijfel bijgedragen aan prestaties' Formule 1

Horner reageert: 'ExxonMobil zonder twijfel bijgedragen aan prestaties'

Door Christian Moerman 23 januari 2020 | 12:35


Christian Horner heeft gereageerd op de verlengde samenwerking van Red Bull en brandstofleverancier ExxonMobil. De Brit is zeer tevreden over de gesloten deal, ExxonMobil maakt al enige tijd deel uit van de succesformule.

'Wij kondigen met veel tevredenheid aan dat we onze succesvolle samenwerking met onze partner ExxonMobil door gaan zetten, in het komende 2020 Formule 1-seizoen, en daarna', zo opent de Red Bull-teambaas volgens de officiële Red Bull-website.

Horner benadrukt dat de partner heel nuttig geweest is voor het Formule 1-team de afgelopen seizoenen: 'De vorige drie seizoenen heeft ExxonMobil, in nauwe samenwerking met onze ingenieurs en de motorleverancier, hele positieve resultaten geboekt.'

Red Bull haalt uit elke stap profijt

Geregeld komt het Amerikaanse bedrijf met vernieuwde brandstofformules, die continu voor verbeteringen zorgen: 'Elke ontwikkeling van smeermiddelen en brandstoffen heeft de prestaties bij ons verhoogd.'

Lees ook: ExxonMobil: 'We leveren graag aan spectaculaire Verstappen'

'Dit heeft zonder twijfel bijgedragen aan onze prestaties op het circuit. Daarom kijken we er naar uit om deze samenwerking door te zetten in de nabije toekomst', concludeert Horner ten slotte. Het lijkt een kwestie van tijd voordat ook Honda zich gaat committeren aan een toekomst bij de Oostenrijkse renstal. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws