Liet Schumacher Rosberg in een emmer plassen? 'Het zou mij verbazen' Formule 1

Liet Schumacher Rosberg in een emmer plassen? 'Het zou mij verbazen'

Door Christian Moerman 23 januari 2020 | 16:36


Nick Fry, de voormalige CEO van Mercedes, gelooft niet in de mentale spelletjes tussen Michael Schumacher en Nico Rosberg in hun tijd als teamgenoten. Volgens Fry was Schumacher een uitstekende teamspeler.

Schumacher wordt volgens Motorsport-total door de Britse pers vaak neergezet als 'de verraderlijke Duitser'. Verschillende acties, waaronder de opzettelijke crash met Jacques Villeneuve in Jerez, geven reden voor deze pittige bijnaam. Fry wil er echter niets van weten: 'Hij was een geweldige teamspeler.'

Rosberg plast in een emmer

Rosberg vertelde zijn teambaas ooit dat Schumacher zich had opgesloten in een wc, zodat Rosberg met een volle blaas de kwalificatiesessie in moest. Uiteindelijk zou Rosberg uit noodzaak een emmer hebben gepakt.

Ook dit verhaal verwerpt Fry in de Fast Chat-podcast: 'Ik weet niet of dat zo was, maar het zou me verbazen als het echt zo is. Ik heb nooit mentale spelletjes tussen de coureurs waargenomen. Het was zelfs andersom: Schumacher leek op momenten wel Rosberg zijn vader.' (Foto: Mercedes AMG F1)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws