Opvallend nieuws vanuit Williams: 'Wisten afgelopen decennia ook te overleven' Formule 1

Opvallend nieuws vanuit Williams: 'Wisten afgelopen decennia ook te overleven'

Door Joris Verwijst 25 januari 2020 | 10:54


Opvallende berichtgeving vanuit Williams dit weekend. Het team heeft in sportief opzicht grote zorgen en daarmee financieel dus ook. Het team eindigde afgelopen seizoen stijf achteraan en werd daardoor ook gekort op het prijzengeld. Met het verdwijnen van Robert Kubica vertrok bovendien ook zijn Poolse geldschieter bij het team. 

Ook Rexona, een merk van het Nederlandse Unilever, verdween bij het team. Toch is er voor Williams naar eigen zeggen geen enkele reden tot zorgen. Dat heeft grotendeels te maken met de verkoop van een groot deel van het team aan een investeringsmaatschappij. Daar schreven we eerder al over

LEES OOK: Update | Latifi bezorgt Williams wederom nieuwe sponsor

Claire Williams, teambaas van Williams: 'Door de verkoop van Williams Advanced Engineering hebben we ons budget verder aan kunnen vullen. Sponsoren vinden is niet makkelijk, maar ons verdienmodel is daar wel op gebaseerd. Toch hebben we op die manier de afgelopen decennia ook weten te overleven en over het budget voor het komende jaar maak ik me dan ook geen enkele zorgen.' (Foto: Williams F1 Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws