Williams haalt personeel weg bij Red Bull en Renault Formule 1

Williams haalt personeel weg bij Red Bull en Renault

Door Christian Moerman 28 januari 2020 | 15:43


Williams heeft zwaar ondermaats gepresteerd de afgelopen seizoenen en wil het team aansterken. Daarom zijn ze rond gaan speuren bij de andere teams, ze zijn uitgekomen bij Red Bull en Renault.

Het team heeft volgens RaceFans aangekondigd dat David Warner aan de slag gaat vanaf 2020 als hoofd ontwerper. Warner heeft zeventien jaar voor de Oostenrijkers gewerkt. Hij ging bij Red Bull aan de slag en schopte het tot deputy chief designer, de functie bekleedde hij sinds 2014.

Ook Jonathan Carter komt over, hij was werkzaam voor Renault. De laatste vier jaar heeft hij daar als hoofd van productie en ontwerp gezeten. Daarvoor was Carter werkzaam bij McLaren en Arrows.

Williams timmert aan de weg

Williams is dus druk bezig met een interne herstructurering. Zo hoopt de Britse renstal de vertrokken topmannen te vervangen en het niveau van de renstal op te krikken.

Claire Williams is blij met de komst van de heren: 'Dave en Jonathan nemen een berg aan ervaring, kennis en vaardigheden mee. Fijn dat zij ons op de korte termijn komen versterken.' (Foto: F1Maximaal)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws