McLaren strikt naast Unilever ook speler uit de luchtvaartindustrie Formule 1

McLaren strikt naast Unilever ook speler uit de luchtvaartindustrie

Door Christian Moerman 29 januari 2020 | 16:47


McLaren heeft naast Unilever nu ook een deal gesloten met de FAI Aviation Group. Ze gaan met twee grote nieuwe sponsoren het nieuwe jaar in na een uitstekend 2019-seizoen.

De grote sponsoren komen blijkbaar op het succes af, na een sterk seizoen waarin McLaren als 'best of the rest' eindigde, is men geïnteresseerd. Er is voor meerdere jaren getekend door het bedrijf dat zich specialiseert in oplossingen binnen de luchtvaartindustrie.

Naast een technische samenwerking gaat de renstal uit Woking ook met de naam op de auto rijden. Op de achtervleugel van de MCL35 komt de naam van het bedrijf te staan.

Brown doet goede zaken

Zak Brown doet goede zaken. De CEO van McLaren Racing meldt via de McLaren-website dat de bedrijven veel aan de samenwerking hebben: 'Ze zijn dé perfecte partner voor McLaren Racing. Dagelijks wordt ze veel verantwoordelijkheid toevertrouwd door enorme organisaties.'

'Dit onderstreept de kwaliteit en de professionaliteit van het bedrijf en de werknemers. We zijn trots om ze als partner in 2020 te mogen verwelkomen', concludeert de Amerikaan. (Foto: McLaren F1 Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws