Horner: 'We zijn dit jaar erg vroeg begonnen' Formule 1

Horner: 'We zijn dit jaar erg vroeg begonnen'

Door Christian Moerman 05 februari 2020 | 14:23


Christian Horner is tevreden over de aanpak van Red Bull dit jaar. In 2019 kwam de renstal met moeite op gang, pas in Oostenrijk wisten ze de problemen met de voorvleugel op te lossen.

'De afgelopen jaren waren er altijd wel bepaalde factoren aan te wijzen, bijvoorbeeld een nieuwe motorleverancier of een transitie met de voorvleugel', zo opende Horner op de vraag waarom het dit jaar wel gaat lukken bij de Oostenrijkers.

Horner houdt goede hoop. Met de stabiliteit in de regelgeving zou Red Bull niet voor ongewenste verrassingen moeten komen te staan. Het probleem is dat alle teams dit voordeel hebben, waardoor Mercedes en Ferrari ook serieuze stappen zouden kunnen maken.

Horner looft inzet Red Bull

Met name in de voorbereidingen op het nieuwe seizoen is er volgens Horner een serieuze transitie te merken, meldt Motorsport: 'We hebben onze filosofie voor dit jaar veranderd, onder meer door erg vroeg te beginnen.'

Red Bull heeft eind 2019 een vliegende start gemaakt, dit zou zich op den duur uit kunnen betalen. Horner denkt dat de naadloze voorbereiding Max Verstappen vanaf het begin van het seizoen vooraan het veld zou kunnen zetten. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws