Testsessies Barcelona live op F1TV, met persconferenties en live timing Formule 1

Testsessies Barcelona live op F1TV, met persconferenties en live timing

Door Wouter Hollemans 06 februari 2020 | 19:23


De zes testdagen in Barcelona in de maand februari zullen volledig live te zien zijn via F1TV. Na een lange winterstop voor de Formule 1-fans, is het vanaf 19 februari weer om alle teams in actie te zien tijdens de ‘pre-season test’. Ook de live timing zal te volgen zijn via F1 TV Pro en dagelijks zullen er persconferenties worden uitgezonden.

Het Circuit de Catalunya is traditiegetrouw het circuit waar de Formule 1-teams hun nieuwe auto’s echt aan de tand voelen, om te zien of alle theoretische verbeteringen er ook echt uit komen op het asfalt. In 2019 is een gedeelte van deze testsessies al live uitgezonden, en in 2020 zijn alle zes de testdagen te volgen meldt Formula1.com.

Persconferenties en live-timing 

Op 19 t/m 21 februari en 26 t/m 28 februari zal er elke dag uitzending zijn. De baan is geopend van 09.00 tot 13.00 en 14.00 tot 18.00 uur en de beelden worden van (vermoedelijk Engels) commentaar voorzien. Tijdens de lunchpauze worden dagelijks persconferenties gehouden en uitgezonden. Ook zijn alle rondetijden en sectoren zichtbaar. Ziggo maakte recent bekend dat ze gratis toegang geven tot F1TV Pro bij een Ziggo Sport Totaal-pakket. (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws