Een waarschuwingsschot voor Verstappen: 'Zit op een ander niveau' Formule 1

Een waarschuwingsschot voor Verstappen: 'Zit op een ander niveau'

Door Christian Moerman 12 februari 2020 | 17:40


Lewis Hamilton denkt dat hij in 2020 op een ander niveau zit. De Brit heeft een goede winterstop achter de rug en geeft via de Instagram van Mercedes aan dat hij in topvorm is.

'Het trainen is dit jaar anders gegaan, misschien wel beter. Ik voel me fysiek en mentaal alsof ik op een ander niveau zit vergeleken met vorig jaar, dat is positief', aldus de Mercedes-coureur.

Voor Hamilton-fans goed nieuws, voor Max Verstappen-fans minder. Hamilton komt doorgaans traag op gang maar als hij nu al aangeeft in topvorm te zijn is het de vraag of Verstappen aan het begin van het jaar hier profijt uit kan halen.

Hamilton mikt niet op nummer zeven

Wel tempert de 35-jarige rijder de verwachtingen: 'Ik weet dat jullie allemaal uitkijken naar nummer zeven, maar ik denk dat we dit gewoon race voor race aan moeten kijken.'

'We hebben geen idee waar we na de winterstop zullen staan, dus we moeten gewoon kijken of we dit jaar efficiënter kunnen zijn. Met name in ons testprogramma omdat we dit jaar minder tijd hebben', concludeert Hamilton. (Foto: Mercedes AMG F1)

Lees 1 Reacties

Tags:

Reacties

smoky.tony
14 Feb 2020 om 09:34

Op nummer zeven hoeft hij zich niet te concentreren, die komt er dit jaar niet. Al dit soort uitspraken duiden op de onzekerheid die hij momenteel ervaart. Hij weet dat de bolides van dit jaar een doorontwikkeling zijn van afgelopen seizoen. Aangezien de Honda motor aan het eind van vorig seizoen net zo hard ging als de Mercedes motor, moet hij zich wel zorgen maken. Die schade die McLaren en met name Alonso Honda hebben toegebracht, heeft er toe geleid dat Honda alles in het werk gesteld heeft om te laten zien waartoe zij in staat zijn. Die Japanners zijn een heel ijdel volk. En dan de RB16, die onomstotelijk uit de hand van Adrian Newey ontstaan is, ziet er super uit.

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws