McLaren heeft de MCL35 onthuld in Woking Formule 1

McLaren heeft de MCL35 onthuld in Woking

Door Christian Moerman 13 februari 2020 | 14:46


McLaren heeft de Formule 1-auto gepresenteerd die in 2020 gebruikt zal worden. Lando Norris en Carlos Sainz zijn tevreden met de naar de papaya-oranje bolide.

McLaren is hiermee het vierde team dat de auto lanceert. Ferrari, Renault en Red Bull gingen de Britten al voor. Norris is als social media-goeroe goed voor veel aandacht online en daar maakt de Britse renstal goed gebruik van.

Zo gebruikten ze de jonge Brit om de presentatiedatum van McLaren te 'verklappen' enige weken geleden. Het jonge rijdersduo was vandaag weer van de partij zijn en maakten de gebruikelijke grappen op het podium.

McLaren MCL35 goed voor 'best of the rest'?

Vorig jaar wist McLaren de vierde plek in het constructeurskampioenschap te verzilveren. Een uitstekende prestatie voor het team dat in de jaren daarvoor moeite had om van de laatste startrij af te komen.

Renault heeft aangegeven de renstal uit Woking uit te willen dagen in 2020, McLaren zelf kijkt vermoedelijk liever naar voren. De Red Bull-bolide is het doelwit voor de Britten.

Live F1 14.30u | McLaren MCL35 presentatie in Woking

Live

Laden ..
Klik hier om de laatste updates te ontvangen!

Dank voor het meekijken!

Veel dank voor het meekijken met deze liveblog. Morgen staan de presentaties van Mercedes én AlphaTauri op het programma. De starttijd van Mercedes is voorlopig nog onbekend, AlphaTauri trekt om 20.00u het doek van de AT01, tot dan!

McLaren-presentatie komt tot een einde

De McLaren presentatie was ongeveer twintig minuten lang. we hebben de sleutelfiguren horen praten en de nieuwe auto mogen zien. Nu is het wachten tot de eerste analyses verschijnen van de technische details die Seidl en zijn team hebben toegepast.

Sponsoren worden bedankt

Men bedankt de sponsoren en ook de rest van het team.

Seidl en Brown op het podium

Zak Brown en Andreas Seidl hebben inmiddels het podium ingenomen, nadat Norris en Sainz hun praatje gedaan hebben.

De bolide wordt het podium op geduwd

Daar staat hij, de nieuwe McLaren-bolide. De MCL35 moet het in 2020 gaan doen voor Lando Norris en Carlos Sainz.

De bolide wordt het podium op geduwd

Daar staat hij, de nieuwe McLaren-bolide. De MCL35 moet het in 2020 gaan doen voor Lando Norris en Carlos Sainz.

We zijn begonnen!

De lancering van McLaren is begonnen! We zien een introductievideo voorzien van commentaar. Er wordt even gekeken naar oude McLaren-bolides.

Ondertussen in de F1, moet Ferrari een advocaat inhuren?

Die zullen ze ongetwijfeld al hebben, maar hij/zij wordt deze week aan het werk gezet. De Italiaanse consumentenbond gaat namelijk achter Ferrari aan omdat het logo te erg doet denken aan het Marlboro-logo.

https://www.f1maximaal.nl/formule-1/272605/ferrari-krijgt-de-italiaanse-consumentenbond-achter-zich-aan

Nog twintig minuten!

Nog twintig minuten. Het is druk in Woking, de internationale pers is uitgenodigd om het evenement live mee te maken.

De Chinese fans worden op de hoogte gehouden

Fans uit China kunnen helaas vanwege het coronavirus moeilijk internationaal reizen, daarom worden deze fans van afstand op de hoogte gehouden. Nog drie kwartier!

Men ziet de MCL35 voor het eerst!

Voor het eerst krijgt men toegang tot de MCL35, aan de lachende gezichten te zien moet de 2020-bolide van McLaren was losgemaakt hebben..

Gebeld worden door Carlos Sainz?

Bij McLaren kan het gewoon, een belletje krijgen van een van de coureurs, of je mee wil helpen tijdens het lanceren van de MCL35..

McLaren plaagt de fans al weken

McLaren heeft het de afgelopen winterstop een gewoonte van gemaakt om haar fans eens in de zoveel dagen een cryptische boodschap te sturen. De McLaren-fans, waarvan sommigen aanwezig mogen zijn op locatie, zullen daarom vandaag niet stil kunnen zitten.

Welkom bij deze liveblog!

Welkom bij deze liveblog. F1Maximaal houdt u vandaag op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de presentatie van de MCL35. McLaren zal dit jaar mikken op de 'best of the rest'-titel met de 2020-bolide.


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws