Norris: 'Ik heb de MCL35 praktisch ontworpen' Formule 1

Norris: 'Ik heb de MCL35 praktisch ontworpen'

Door Christian Moerman 13 februari 2020 | 15:56


Lando Norris wist tijdens de presentatie van de nieuwe McLaren-bolide het publiek aan het lachen te krijgen. Toen de Brit gevraagd werd om een reactie te geven trapte hij op speelse manier zijn Formule 1-seizoen af.

'Ik heb de MCL35 praktisch ontworpen. We zijn hier sinds vorig jaar mee bezig geweest', grapte de McLaren-coureur tijdens de presentatie van de nieuwe auto. Norris gaf vorig jaar aan graag wat serieuzer te werk te gaan maar de eerste indruk die hij achterlaat doet die suggestie geen eer aan.

Wel heeft Norris een punt, de nieuwe McLaren-auto is een product van onder anderen zijn feedback: 'Maar serieus, alle discussies met de ingenieurs en met Sainz hebben hiertoe geleid, het voelt een beetje als mijn baby.'

Norris voorspelt een hectisch jaar

In 2020, waarin de scope ook voor een groot deel op 2021 ligt, verwacht Norris een relatief hectisch jaar: 'Er zijn zoveel dingen om over na te denken op het circuit, maar ook ernaast. We moeten ontwikkelen, niet alleen de auto rijden. Ik kan niet wachten om het nieuwe seizoen te beginnen!' (Foto: McLaren F1 Media)

 


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws