Brown zet Seidl in de schijnwerpers: 'Daar ben je me 20 dollar voor schuldig' Formule 1

Brown zet Seidl in de schijnwerpers: 'Daar ben je me 20 dollar voor schuldig'

Door Christian Moerman 13 februari 2020 | 16:04


Zak Brown en Andreas Seidl hebben tijdens de onthulling van de MCL35 aangegeven dat ze zeer tevreden zijn met de richting die het Formule 1-team op gaat.

'Dit is pas het begin van onze opmars richting de voorkant van het veld. Onze coureurs brengen een hele positieve energie mee naar het team, het is een mooie plek om te werken', zo opent McLaren-CEO Brown tijdens de presentatie van de McLaren-bolide.

Brown praat vol lof over zijn teambaas, Seidl: 'Ik denk dat niemand het team beter zou kunnen leiden dan Andreas - Daar ben je me 20 dollar voor schuldig.
Maar serieus, het is een waanzinnige samenwerking en ze doen het uitstekend.'

Seidl vol trots bij McLaren

Ook McLaren-teambaas Seidl is zeer trots op de huidige instelling binnen het team: 'Het voelt waanzinnig om deel uit te maken van dit team. We zijn heel blij met de progressie van vorig jaar, we bleven verbeteren en het management heeft uitstekend werk geleverd.'

'We hebben een duidelijk plan van hoe we de toekomst aan willen pakken, nu is het belangrijk om het momentum te houden en mee te nemen naar 2021', vervolgt de Duitser tevreden.

McLaren levert goed werk in 2019

In 2019 kende de Britse renstal een opleving. McLaren wist daarvoor nauwelijks van de laatste startrij te komen dus de verandering is meer dan gewenst: 'Maar het is belangrijk om niet te veel op de zaken vooruit te lopen. Vorig jaar was een reset.'

'We hebben doelstellingen, daar moeten we ons op focussen. De ontwikkeling van de auto was echter zeer positief. We moeten optimistisch maar ook realistisch blijven', concludeert Seidl. (Foto: McLaren F1 Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws