Brown: 'Vietnam is momenteel nog geen groot risico' Formule 1

Brown: 'Vietnam is momenteel nog geen groot risico'

Door Christian Moerman 14 februari 2020 | 10:18


Zak Brown heeft benadrukt dat hij zijn personeel koste wat het kost wil beschermen tegen het coronavirus. Na het afgelasten van de Grand Prix van China staat nu ook de Grand Prix van Vietnam onder druk.

'Voor ons is het welzijn van de McLaren-werknemers de grootste zorg. Vietnam is momenteel nog geen groot risico, maar het ligt natuurlijk dicht bij het epicentrum, dus we houden het in de gaten', zo opent de Amerikaan volgens Motorsport.

Maar Brown weet wel dat wanneer McLaren de situatie het risico te groot vindt, dat hij er alles aan zal doen om veiligheid te garanderen: 'We zullen nooit iets doen waardoor onze werknemers risico lopen.'

Niemand binnen McLaren bezorgd

Tot nu toe lijkt de vrees onder McLaren-medewerkers mee te vallen: 'We communiceren goed met de werknemers, tot nu toe is niemand nog naar ons toegekomen. Dat komt vooral omdat wij een proactieve houding aannemen en dit gesprek zelf aan gaan.'

'We moeten de situatie per dag bekijken maar we verzekeren dat we nooit een McLaren-medewerker in een ongemakkelijke situatie zullen dwingen', concludeert de McLaren-CEO. (Foto: McLaren F1 Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws