Norris: 'Mensen leggen schuld bij mij vanwege grappenmaker-reputatie' Formule 1

Norris: 'Mensen leggen schuld bij mij vanwege grappenmaker-reputatie'

Door Christian Moerman 14 februari 2020 | 12:25


McLaren-coureur Lando Norris heeft aangegeven dat hij in 2020 wat serieuzer voor de dag wil komen. Als er bij het team wat mis ging werd er gedacht dat hij maar wat deed, terwijl hij zelf aangeeft toch uiterst gefocust te werk te zijn gegaan.

'Ik ga nog steeds lol trappen, ik ga nog steeds grappen maken en doen wat ik graag doe, maar misschien moet ik af en toen - niet beter focussen want dat deed ik - maar mijzelf wat anders neerzetten naar de buitenwereld', zo opent de Brit tijdens de lancering van de MCL35.

Norris merkt dat soms mensen een verkeerd beeld van hem krijgen: 'Veel mensen zien mij als een grappenmaker en leggen daarom de schuld bij mij als er iets mis gaat. Dan lijkt het alsof ik - vergeleken met andere coureurs - geen focus kan houden.'

Norris bekend op social media

Norris is een van de weinige coureurs die veel gebruik maakt van social media om foto's en memes te plaatsen over het Formule 1-leven: 'Andere coureurs doen dat niet, dus dan denkt men dat ik daarom af en toe de fout in ga.'

'Ik wil niet dat men mij zo afschildert, maar ik ga mijzelf nou ook weer niet aan banden leggen. Het zijn gewoon kleine aanpassingen her en der', vervolgt de 20-jarige coureur.

McLaren-rookie verandert aanpak

Norris heeft veel positieve reacties, maar ook negatieve reacties te verduren gekregen. De negatieve reacties leidden tot deze ommekeer: 'Ik zou zeggen dat het mij 90% van de tijd niets doet. Maar er zijn ook momenten dat je erover na gaat zitten denken.' (Foto: McLaren F1 Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws