Coulthard: 'Alonso heeft geen opties om terug te keren in de Formule 1' Formule 1

Coulthard: 'Alonso heeft geen opties om terug te keren in de Formule 1'

Door Rick Pasker 15 februari 2020 | 12:25


Fernando Alonso is sinds 2019 niet meer actief in de Formule 1, maar de geruchten blijven rondgaan over een eventuele terugkeer van de Spanjaard. David Coulthard, voormalig-Formule 1-coureur, neemt die geruchten niet al te serieus. De kans op een terugkeer is nihil volgens de Sky Sports-analist.
 
'Ik weet dat hij terug wil komen, maar ik denk dat hij geen opties heeft', begint Coulthard tegenover het Spaanse AS. 'Ik denk niet dat Red Bull Racing, Mercedes of Ferrari hem nodig heeft. Waar ga je dan naartoe? Terug naar McLaren?', vraagt de Brit zich hardop af. Die kans is dan ook niet zo groot verwacht Coulthard.

'Getalenteerd zoals Hamilton, Schumacher of Senna'

Coulthard is wel lovend over de kwaliteiten van Alonso. 'Voor mij is hij één van de totale coureurs in de Formule 1. Hij is echt getalenteerd, net zoals Hamilton, Schumacher of Senna. Hij was erg snel in de wagens die hij tot zijn beschikking had. Maar op een gegeven moment komt er een keer een moment aan dat je moet stoppen en dat is misschien bij Alonso wel het geval.' (Foto: McLaren F1 Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws