Update | Seidl over nieuw contract Sainz: 'Geen reden om iets te veranderen' Formule 1

Update | Seidl over nieuw contract Sainz: 'Geen reden om iets te veranderen'

Door Rick Pasker 19 februari 2020 | 15:35


Carlos Sainz begint aan zijn tweede seizoen bij McLaren en kijkt er enorm naar uit. Vorig seizoen behaalde de Spanjaard een derde plek in Brazilië, wat toch wel het hoogtepunt uit zijn carrière is geweest. Sainz heeft dan ook erg veel zin in het nieuwe seizoen bij de Britse renstal en hoopt er, na zijn aflopende contract aan het einde van 2020, nog meer seizoenen aan vast te kunnen plakken.
 
'Het is duidelijk geen geheim dat ik hier heel blij ben bij McLaren', begint Sainz bij de lancering van de nieuwe bolide van het McLaren-team. 'Er speelt duidelijk iets op de achtergrond. We begonnen al met gesprekken, maar we gaan het rustig aan doen. Het is pas februari, dus er is helemaal geen haast.'

'Veel vertrouwen in dit project'

Toch laat Sainz op een subtiele manier weten zich graag langer te willen verbinden aan McLaren. 'Ik ga niet verbergen dat ik hier erg blij ben, ik heb veel vertrouwen in dit project en de manier waarop het op dit moment wordt opgepakt', aldus een verheugde McLaren-coureur.

Update 15.35u | Seidl over nieuw contract Sainz: 'Geen reden om iets te veranderen'

De geruchten over een contractverlenging van Carlos Sainz bij McLaren lijken serieuze vormen aan te nemen. Het lijkt er dan ook sterk op dat de Spanjaard gaat verlengen bij de Britse renstal. Andreas Seidl liet namelijk iets meer los dan misschien de bedoeling was.

De teambaas van McLaren probeert voorzichtig te blijven. 'Ik hou van duidelijkheid en het liefst zo snel mogelijk, maar er is geen reden om haastig beslissingen te nemen of aankondigingen te doen', stelt Seidl. 'We zijn klaar voor het seizoen van 2020 en zijn erg tevreden over Lando en Carlos.'

'Geen reden om iets te veranderen'

Toch kan de Duitser het niet laten om iets meer te hinten. 'Ik geloof dat we geen reden hebben om iets te veranderen met het oog op de toekomst', laat Seidl los tegenover het Spaanse AS. Daarmee lijkt het erop dat er ook in 2021 niks zal veranderen aan de line-up bij McLaren. (Foto: McLaren F1 Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws