Palmer: 'Red Bull heeft de beste ochtend erop zitten' Formule 1

Palmer: 'Red Bull heeft de beste ochtend erop zitten'

Door Christian Moerman 19 februari 2020 | 13:30


Jolyon Palmer is aanwezig bij de testdagen in Barcelona. De Brit is het afgelopen jaar actief geweest als Formule 1-analist en heeft plaatsgenomen naast de twee commentatoren om zijn ervaringsdeskundige perspectief te bieden.

'Red Bull heeft de beste ochtend erop zitten. Verstappen heeft de meeste ronden neer weten te zetten, 91 ronden is waanzinnig', zo opent de voormalig Renault-coureur volgens Formula 1.

Palmer weet dat je goed je best moet doen om zoveel ronden te kunnen rijden in één sessie: 'Dat betekent dat hij bijna non-stop in de auto te vinden was. Dat hij op de medium band rijdt verklaart dan ook het gat naar Mercedes.'

Naast Red Bull ook McLaren goed bezig

Palmer ziet dat Britse renstal McLaren ook goed aan dit seizoen begonnen is: 'McLaren oogt ook sterk, vanwege dezelfde reden. Wel hebben ze iets minder ronden gereden dan Red Bull.'

'Mercedes is moeilijk te lezen, het lijkt alsof ze het onder controle hebben maar niemand toont ook maar een fractie van de werkelijke pace. Mercedes is snel in sector drie, dat is in Barcelona altijd belangrijk', concludeert hij. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws