Bottas: 'De Red Bull ziet er heel goed uit, de Ferrari ook' Formule 1

Bottas: 'De Red Bull ziet er heel goed uit, de Ferrari ook'

Door Christian Moerman 19 februari 2020 | 15:20


Valtteri Bottas moet tijdens de middagsessie van de eerste testdag toekijken vanaf de zijlijn. Hij positioneerde zichzelf tussen bocht zeven en tien om naar de concurrentie te kijken, maar ontkwam niet aan de pitreporter van F1TV.

'Het was een goede ochtend, we hebben alle tests gedaan die we wilden doen. Het is mooi dat we eindelijk weer gestart zijn', zo opent de Fin terwijl hij kalm toekijkt hoe de Red Bull en de Ferrari langsrijden.

De Mercedes-coureur geeft aan dat hij zin heeft om weer in de bolide te stappen. Hij verklapt alvast wanneer hij weer te bewonderen is in de Silver Arrow: 'Morgenmiddag mag ik weer en vrijdagochtend. Ik hou wel van die halve dagen.'

Bottas over Ferrari en Red Bull

Toen de RB16 en de SF1000 langsreden greep de blonde mediadame haar kans, ze vroeg Bottas wat hij van de bolides van de concurrenten vindt: 'De Red Bull ziet er heel goed uit en de Ferrari ook.'

'Maar in Melbourne gaan we de daadwerkelijke status pas zien. We kunnen veel speculeren maar in principe probeert iedereen nu gewoon zo veel mogelijk te leren', concludeert hij. (Foto: Mercedes AMG F1)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws