Russell over Verstappen: 'Hij spinde daar eerder ook al, toch?' Formule 1

Russell over Verstappen: 'Hij spinde daar eerder ook al, toch?'

Door Christian Moerman 19 februari 2020 | 16:01


George Russell sloot even aan bij de Formule 1-commentators die verslag doen van de testdagen in Barcelona. Terwijl de Brit aan het toekijken was spinde Max Verstappen voor de tweede keer vandaag.

'Hij spinde daar eerder ook al toch?', merkte de Williams-coureur op toen Verstappen wederom de mist in ging. Het was niet precies die bocht, maar wel dezelfde sector, namelijk sector drie.

Russell vermaakte zich prima met de heren en denkt dat de banen niet veel mooier worden dan wat de heren doen. David Croft weerlegde dat: 'Wij zitten niet in de auto', meldde de commentator. Russell reageerde gevat: 'Ik nu ook niet.'

Russell tevreden met Williams-progressie

De omstandigheden op het circuit waren goed: 'Er is genoeg grip, het circuit is ontzettend snel. Williams heeft meer downforce dan vorig jaar, ik voel het wel al een beetje in mijn nek.'

Een opmerking die door Williams-fans hartelijk verwelkomd zal worden, merkt Croft op. Russell weet wederom ad rem te reageren: 'Ik zou teleurgesteld zijn als we minder hadden om eerlijk te zijn. De balans van de FW43 is ook veel beter.' (Foto: Williams F1 Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws