Mercedes tevreden: 'De W11 kent geen kinderziektes' Formule 1

Mercedes tevreden: 'De W11 kent geen kinderziektes'

Door Christian Moerman 19 februari 2020 | 16:18


De technisch directeur van Mercedes, James Allison, heeft nog niet echt naar de concurrentie gekeken. Bij Mercedes lijkt het in ieder geval allemaal op rolletjes te lopen.

De Brit licht eerst toe dat het doel is om zo veel mogelijk ronden te rijden: 'We hebben een redelijke hoeveelheid banden meegekregen, het is de bedoeling dat we nu zo veel mogelijk meters maken.'

'Ik heb nog niet echt naar de concurrenten gekeken om eerlijk te zijn, elk team heeft het uiteraard over de brandstoflading, dat zal de tijden significant beïnvloeden', vervolgt de Mercedes-topman via F1TV. Hij wil weinig kwijt over de status relatief aan Red Bull en Ferrari.

Mercedes tevreden over eerste dag

Allison benadrukt dat tot nu toe eigenlijk alles prima verloopt voor de Duitse renstal: 'Ik ben vrij blij, het enige wat we nu nog niet kunnen doen is een vergelijking maken met de rest van het veld.'

'Maar waar wij zeer tevreden over zijn is de feedback van de coureurs. Ze geven allebei aan dat de balans goed is, dat ze veel vertrouwen hebben in de bolide en dat de W11 geen kinderziektes kent', concludeert de ingenieur. (Foto: Mercedes AMG F1)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws