Sky Sports-analisten verwachten spektakel in Zandvoort: 'Fantastisch als Verstappen wint' Formule 1

Sky Sports-analisten verwachten spektakel in Zandvoort: 'Fantastisch als Verstappen wint'

Door Rick Pasker 19 februari 2020 | 16:46


Over een paar maanden staat de Grand Prix van Nederland op het programma en dat betekent dat er weer een groot feest aan zit te komen. David Croft en Alex Jacques blikken tijdens de testdagen bij Sky Sports al vooruit op de oranje-gekte in Zandvoort.

De beide heren zijn het er dan ook wel over eens. 'Het zou fantastisch zijn om Max te zien winnen in Nederland', besluiten ze. 'Ik hoop dat hij dan ook alles kan laten zien wat hij in huis heeft', voegt Croft er nog aan toe.

'Nederlandse fans gaan door tot het bittere eind'

Verstappen kan in ieder geval rekenen op massale steun. 'Ik weet dat er veel mensen komen vanwege Max. De Nederlandse fans gaan door tot het bittere eind. Met Verstappen-tribunes kan je het lawaai elke ronde horen vanuit de cockpit. Dat wordt echt speciaal.'

Ondertussen grappen de commentatoren nog met elkaar over de Max-gekte, aangezien ze zelf ook moeten afreizen naar Nederland. 'Moeten we oranje broeken dragen? Misschien juist niet, zodat we nog normaal door het publiek heen kunnen lopen.' (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws