Kravitz: 'Wat Honda laat zien is nu al veelbelovend' Formule 1

Kravitz: 'Wat Honda laat zien is nu al veelbelovend'

Door Maurits Kappetijn 20 februari 2020 | 18:58


Ted Kravitz is zeer te spreken over wat Red Bull Racing en Honda tot nu toe laten zien bij de testdagen in Barcelona. De journalist van Sky Sports ziet een gemotiveerd Red Bull, dat wordt geholpen door een veelbelovende motorleverancier. 

In de winter heeft Honda flink kunnen doorontwikkelen en Kravitz meent dat de nieuwe Japanse krachtbron van Max Verstappen in alle opzichten is verbeterd. 'Naar verluidt is de Honda-motor op alle fronten verbeterd. Niet alleen is hij krachtiger, maar de bestuurbaarheid van de motor is ook een stuk verbeterd. Hij past beter in de auto en dat is fijn voor iedereen. Ook is de motor betrouwbaarder geworden.'

Kravitz ziet 'soepele' RB16 op circuit Barcelona

'Wat Honda laat zien is dus nu al veelbelovend', gaat Kravitz verder op F1TV. 'Maar ook van de aerodynamica mogen we veel verwachten. Als je ziet hoe de RB16 over het circuit gaat zie je meteen al dat men het goed voor elkaar heeft. De manier waarop Albon en Verstappen de bochten aansnijden is echt een lust op het oog. Het gaat allemaal wel heel soepel.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws