Renault opnieuw getroffen door malheur, Ricciardo zorgt voor code rood Formule 1

Renault opnieuw getroffen door malheur, Ricciardo zorgt voor code rood

Door Christian Moerman 21 februari 2020 | 16:49


Daniel Ricciardo kan niet meer verder. Hij staat langs het circuit en moet te voet het Circuit de Barcelona-Catalunya verlaten. Renault zorgt voor de derde rode vlag van de dag.

De Renault-coureur minderde snelheid omdat hij een bocht naderde. Toen hij op wilde schakelen merkte hij dat de krachtbron niet meer mee wilde werken. Schakelen ging nog wel, een probleem met de versnellingsbak lijkt dus uitgesloten.

Ricciardo zette de RS20 in zijn neutraal en moest hem parkeren, de Australiër oogde totaal niet blij toen hij eenmaal uitgestapt was. Vermoedelijk maakt hij zich zorgen om zijn seizoen bij de Franse renstal.

Renault geeft probleem aan

'We hebben een probleem, stop de auto alsjeblieft', meldde zijn ingenieur over de boordradio. Ricciardo reageerde: 'Ja, dat voelde ik.' Renault kent al geen probleemloze testweek, geregeld bleef de garage van de Franse renstal dicht gedurende de eerste week in Barcelona.

Renault wil in gesprek met de Formule 1-coureur om hem vast te leggen voor na 2021 maar met de technische malheur die het team al kent tijdens de testweek is het niet minder dan logisch dat Ricciardo begint te twijfelen. (Foto: Renault Sport Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws