Kravitz: 'Vettel was tijdens eerste testweek Grumpy Seb' Formule 1

Kravitz: 'Vettel was tijdens eerste testweek Grumpy Seb'

Door Sam Koster 21 februari 2020 | 22:16


In tegenstelling tot eerdere jaren is het niet Ferrari geweest dat tijdens de eerste testweek de beste indruk achterliet. Waar teambaas Mattia Binotto onzeker oogt, straalt Sebastian Vettel volgens Ted Kravitz van SkySports vooral onvrede uit, wat Kravitz op een bijnaam van Vettel brengt.

Kravitz stelt dat Vettel weleens vrolijker oogde dan tijdens de afgelopen dagen. 'Ik kwam hem gisteren tegen en hij was grumpy Seb', stelt Kravitz helder. 'Vettel is trouwens nooit goed geweest in het verbergen van zijn gevoel', vervolgt de Brit over de viervoudig wereldkampioen.

Ook uit de korte antwoorden van de Duitser blijkt zijn ongenoegen. 'Ik vroeg Vettel of in Maranello iemand aan het DAS-systeem had gedacht', zegt Kravitz. 'Daarop was alleen "nee" het enige wat hij zei', zo schetst Kravitz een beeld van een Vettel die deze week niet allen ziek, maar ook ontevreden is.

Johnny Herbert stelt dat Ferrari toch nog niet helemaal afgeschreven kan worden. 'Je hebt als team de juiste knappe koppen nodig die van de universiteit komen met topideeën over auto-ontwerpen', stelt Herbert. De oud-coureur gelooft erin dat Ferrari die juiste mensen kan vinden.

Vettel en Leclerc verwachten meer van Ferrari

Het valt Kravitz echter tegen dat Ferrari zo duidelijk achterop raakt bij Mercedes en wellicht ook Red Bull. 'Die vrije en originele ideeën voor racewagens verwacht je gewoon van Ferrari', zegt Kravitz. 'Bovendien verwachten de coureurs dat ook. Vettel is daarvoor van Red Bull Racing overgekomen', aldus de Brit. (Foto: Ferrari F1 Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws