Aston Martin heeft grootse plannen: 'Zullen 100 ingenieurs naast ons zitten' Formule 1

Aston Martin heeft grootse plannen: 'Zullen 100 ingenieurs naast ons zitten'

Door Christian Moerman 26 februari 2020 | 09:37


Aston Martin heeft grootse plannen voor de terugkeer naar de Formule 1. Men wil het Formule 1-project volledig integreren in het huidige bedrijf om zo optimaal te profiteren van de al bestaande kennis.

'Er zitten waarschijnlijk 100 ingenieurs naast ons in de nieuwe fabriek, we gaan het volledig integreren. Sommige Aston Martin-werknemers zullen bij ons in de fabriek komen te zitten', zo opent Otmar Szafnauer, de teambaas van Racing Point.

Naast de huidige thuisbasis ontwikkelt het team momenteel een fabriek in Silverstone, hier zal vanaf 2021 gebruik van gemaakt worden. Logisch, gezien het feit dat Aston Martin een Brits bedrijf is, meent Szafnauer trots: 'Het is een van de grootste Britse automerken.'

Racing Point wil hulp van Aston Martin

'We moeten de merknaam eer aan doen en zorgen dat de prestaties optimaal zijn. Daarom zijn we steeds meer mensen aan het aannemen, we zitten inmiddels op 500 werknemers, maar we zoeken door', vervolgt de Roemeen volgens Motorsport-Total.

Szafnauer benadrukt wel dat het niet per se om kwantiteit gaat, maar meer om kwaliteit: 'Meer is niet altijd beter, je moet de juiste mensen hebben. Aston Martin kan ons hier mee helpen. Ook kunnen we nieuwe sponsoren aantrekken, er is veel interesse.' (Foto: Racing Point F1)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws