Binotto: 'Dan gaan we vast en zeker snel tot een overeenkomst komen' Formule 1

Binotto: 'Dan gaan we vast en zeker snel tot een overeenkomst komen'

Door Christian Moerman 27 februari 2020 | 13:35


Mattia Binotto hint op een langer verblijf van Sebastian Vettel. Hij meldt via Motorsport dat ze tevreden zijn met de Duitser en ook Vettel merkt op tevreden te zijn met zijn huidige rol.

'Zoals ik al eerder gezegd heb, Sebastian is onze eerste optie. Ik denk dat ik duidelijk gemaakt heb dat wij een uitstekende line-up hebben, misschien wel de beste in de Formule 1', zo opent de Ferrari-teambaas.

Binotto denkt dat hij met Charles Leclerc en Vettel een ijzersterk duo in het team heeft: 'Daar ben ik erg blij om en ik ben trots dat Ferrari dit soort coureurs heeft. We zijn in de beginfase van de gesprekken. We gaan snel kijken wat het beste is voor Ferrari en voor hem.'

Binotto wil alle neuzen dezelfde kant op

Binotto denkt dat het vooral belangrijk is dat beide partijen hetzelfde willen. Dat is de grootste voorwaarde die hij in een persconferentie in Barcelona geeft voor een eventuele verlenging van het contract van zijn ervaren coureur: 'Dan gaan we vast en zeker snel tot een overeenkomst komen.'

Ook Vettel ziet het wel zitten om wat langer bij de Italianen te blijven: 'Ik ben gek op wat ik doe, ik merk dat ik weer bijzonder enthousiast ben als ik mag rijden na zo'n winterstop.' (Foto: Ferrari F1 Team)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws