Ocon aan het lijntje gehouden: 'Mercedes bepaalt wat er daarna gebeurt' Formule 1

Ocon aan het lijntje gehouden: 'Mercedes bepaalt wat er daarna gebeurt'

Door Christian Moerman 27 februari 2020 | 15:59


Esteban Ocon heeft onthuld dat hij nog op een zitje bij Mercedes hoopt. Waar in de eerste instantie gedacht werd dat hij zijn banden met de Duitse renstal verbroken had, blijkt nu dat hij wel degelijk verbonden gebleven is met ze.

Ocon werd uitgenodigd om naast de F1TV-commentatoren plaats te nemen. De Fransman merkte op dat hij vooral zin heeft in de Grands Prix van Monaco, Hongarije, Frankrijk en Suzuka.

Het gesprek nam daarna een interessante wending. Een van de heren vroeg de Fransman of hij gemanaged wordt door Toto Wolff: 'Nee, niet door Toto, maar wel door Mercedes', antwoordde de Renault coureur tot verbazing van de heren.

Mercedes houdt Ocon aan het lijntje

'Ik word gemanaged door Mercedes, wat inhoudt dat ik nu een volwaardige Renault-coureur ben, maar dat na mijn contract Mercedes bepaalt wat er met mij gebeurt', vervolgt de 23-jarige coureur.

Mercedes weet dat Lewis Hamilton op leeftijd is en dan ze een adequate vervanger moeten gaan zoeken de komende jaren. Ocon is dus zeker nog kanshebber op een zitje bij de Duitsers.

Ocon blijft vertrouwen houden in zijn voormalige werkgever, toen hem op het laatst gevraagd werd wie hij er met het wereldkampioenschap vandoor zag gaan, had hij zijn antwoord klaar: 'Ik denk dat Lewis en Mercedes de grootste kanshebbers zijn.' (Foto: Mercedes AMG F1)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws