Bottas: 'Morgen zetten we de puntjes op de i' Formule 1

Bottas: 'Morgen zetten we de puntjes op de i'

Door Christian Moerman 27 februari 2020 | 16:16


Valtteri Bottas kijkt terug op een prima ochtend voor Mercedes. De Fin was te spreken over zijn team en merkt op dat alle problemen die de Duitsers kenden tijdens zijn runs in Australië opgelost zullen zijn.

'De W11 voelde goed. We kenden een paar problemen, maar niets groots. In Melbourne hebben we het gladgestreken', zo opent de Mercedes-coureur in Barcelona.

Bottas was vorig jaar ook al werkzaam voor het team uit Brixworth en merkt dat ze wel degelijk progressie geboekt hebben over de afgelopen maanden: 'Vergeleken met de 2019-auto voelt deze versie veel beter aan.'

Morgen de puntjes op de i

Externe factoren zaten het team voornamelijk in de weg gedurende de ochtendsessie: 'De rode vlaggen onderbraken continu onze testsessies, dat was niet optimaal.'

'Morgen zetten we de puntjes op de i en gaan de we de balans optimaliseren. Over het algemeen ben ik tevreden met het aantal gereden ronden', concludeert de tweede man van Mercedes volgens Auto Motor und Sport.

Hamilton kampt met motorproblemen

De Mercedes-motor was Lewis Hamilton gedurende de middagsessie niet goedgezind. De Brit kon het eerste uur weinig uithalen en toen hij eenmaal naar buiten ging, ging het mis.

Uit het niets stopte zijn Mercedes-krachtbron ermee. Naast de twee Mercedes-motoren die geploft zijn bij klantenteam Williams is nu ook Mercedes de sigaar. (Foto: Mercedes AMG F1)

 

Lees 1 Reacties

Tags:

Reacties

B.Broers
28 Feb 2020 om 09:28

Max als tijden de oefencessies het weer je niet bevalt,moet je toch doorgaan,want,dat moet
je tijdens de race ook.

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws