Wolff pareert salariseis Hamilton: 'Alle genoemde cijfers zijn onzin' Formule 1

Wolff pareert salariseis Hamilton: 'Alle genoemde cijfers zijn onzin'

Door Christian Moerman 27 februari 2020 | 16:47


Lewis Hamilton en Toto Wolff hebben het opvallend luchtig over de onbegonnen contractbespreking bij Martin Brundle aan tafel. Via SkySports laat het duo weten er het volste vertrouwen in te hebben dat ze tot een overeenkomst komen.

'We hebben het er nog niet over gehad. Iedereen heeft het erover behalve wij', merkt de Mercedes-coureur lachend op. 'Ik stress niet, ik vertrouw Toto, we hebben elkaar verteld wat onze doelstellingen zijn en ik hoef dus geen haast te maken.'

Ze bespreken de contractsituatie niet, maar blijven wel continu in contact staan over hoe de toekomst van beide partijen eruit ziet: 'We houden het 'kanaal' altijd open. In de toekomst gaan we zeker zitten.'

Wolff en Hamilton's speciale momenten

'Ik lees allerlei berichten in de pers, alle genoemde cijfers zijn onzin. Het gaat over één dag waarin we een paar uur doorbrengen', vervolgt de Oostenrijkse teambaas. De bespreking is iets wat ze altijd samen doen, ze maken er een volledige dag van.

De laatste keer was het in Monaco, in mijn appartement', merkt de zesvoudig wereldkampioen op. Het hele gesprek kent een zeer luchtige toon waarin er door beide heren continu gegrijnsd wordt. 'Toen sloot hij me op en aten we pizza', vervolgt Wolff vermaakt.

Wolff ziet hoe belangrijk Hamilton is

Wolff benadrukt dat hij begrijpt wat Hamilton betekent voor het team, een teken dat hij graag door wil met de succesvolle samenwerking: 'Ik weet wat Lewis naar het team brengt als coureur en wat hij voor het merk doet. Dat respecteer ik enorm.' (Foto: Mercedes AMG F1)

Koop nu jouw producten uit de nieuwe Red Bull collectie!


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws