Bottas: 'We vinden nog steeds goede aanpassingen' Formule 1

Bottas: 'We vinden nog steeds goede aanpassingen'

Door Christian Moerman 28 februari 2020 | 07:52


Valtteri Bottas hoopt dit jaar Lewis Hamilton uit te kunnen dagen. De Finse Formule 1-coureur merkt op dat hij een toename in kwaliteit verwacht bij zichzelf vanwege de uitstekende wegligging van de W11.

'Ik voel me goed, ik voel me alsof ik meer ontwikkeld ben dan vorig jaar. In de winterstop kon ik een stap terugnemen en alles van vorig jaar verwerken', zo opent de Mercedes-coureur via het Testjournaal.

Bottas verwacht dat hij in de Mercedes W11 volgend jaar zomaar wat uit zou kunnen halen, hoewel hij het wederom op moet nemen tegen zesvoudig wereldkampioen Hamilton: 'Ik denk dat ik - gezien mijn gevoel in de auto - zeker weer beter voor de dag kan komen.'

Mercedes kent prima testdagen

Bottas is tevreden over hoe zijn team aan het seizoen begonnen is: 'Over het algemeen gaat het goed. Vandaag hebben we wat minder gereden, maar over het algemeen is het positief.'

'We vinden nog steeds allerlei goede aanpassingen', concludeert de ervaren coureur. Bottas moest zich inhouden aan het begin van de ochtend vanwege de condities op het circuit, waardoor hij niet zoveel ronden kon rijden als hij wilde. (Foto: Mercedes AMG F1)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws