Brundle ziet kansen Verstappen: 'Tot 2019 had ik altijd Hamilton gezegd' Formule 1

Brundle ziet kansen Verstappen: 'Tot 2019 had ik altijd Hamilton gezegd'

Door Christian Moerman 24 maart 2020 | 11:39


Martin Brundle heeft tijd over vanwege de verlengde winterstop. Ten gevolge van het coronavirus gaan we in juni of juli waarschijnlijk pas weer racen, Brundle gebruikt deze maanden goed en trapt af met het overnemen van het Twitteraccount van Sky Sports F1.

Tijdens deze zogeheten Q&A (Questions & Answers, red.) mochten Formule 1-fans de Britse Formule 1-kenner vragen stellen, op sommige vragen bood hij een interessant perspectief.

Zo kwam een vraag langs die Max Verstappen en Lewis Hamilton betrof: 'Je hebt ze allebei al enige tijd zien rijden. Met gelijk materiaal, wie zou het seizoen winnen? Hamilton of Verstappen?'

Brundle geeft aan dat hij langzamerhand wellicht zijn geld in zou zetten op de Nederlander: 'Tot 2019 zou ik altijd Hamilton gezegd hebben, maar het tij is aan het keren. Ik ben met name teleurgesteld dat we deze maanden Max vs. Lewis niet kunnen bezichtigen.'

Brundle levert Formule 1-commentaar

Brundle is bij elke race achter de microfoon te vinden, waar hij adequaat commentaar levert op de gebeurtenissen op het asfalt. Toen hem gevraagd werd welke races hij het mooiste vond om commentaar bij te leveren, haalde hij een overwinning van de Limburger aan.

'Die zijn allemaal in de regen. De Braziliaanse Grand Prix van 2008, waar Lewis zijn eerste kampioenschap pakte, de eindeloze Canadese Grand Prix in 2011 die Jenson Button won en de Duitse Grand Prix van 2019 waar Verstappen korte metten maakte met de competitie', concludeert hij. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

Lees 1 Reacties

Tags:

Reacties

johnnybgood
24 Mar 2020 om 16:36

verstandig van mr.brundle....;-))de oude koning is dood,leve de nieuwe koning....

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws