Norris schopt stennis tijdens virtuele GP: 'Er rijdt zelfs een zanger mee' Formule 1

Norris schopt stennis tijdens virtuele GP: 'Er rijdt zelfs een zanger mee'

Door Christian Moerman 24 maart 2020 | 12:19


Lando Norris heeft er een gewoonte van gemaakt om zichzelf te filmen terwijl hij achter het stuur kruipt. Zo ook tijdens de virtuele Grand Prix van Bahrein. De race verliep met name vanwege verbindingsproblemen niet vlekkeloos maar de beelden van achter de schermen maken veel goed.

De internetverbinding van Norris bleek niet stabiel genoeg om deel te nemen, hierdoor kon hij geen kwalificatietijd neerzetten en startte hij achteraan de grid: 'Lando, ze resetten de lobby, je begint op de laatste startrij.'

Dit vond Norris niet zo'n probleem, maar wel het feit dat de schade van de bolides vrijwel gelijk ingesteld stond aan de schade die Formule 1-auto's daadwerkelijk ondergaan op het circuit. Geen doen, meende de Brit.

'Maar schade staat aan, dat kan niet. Je hebt golfers en wielrenners die meerijden, je hebt mensen in de lobby die nog nooit een raceauto gereden hebben. Er rijdt zelfs een zanger mee', merkte de McLaren-coureur lachend op.

Hamilton krijgt een gridstraf

Het broertje van Lewis Hamilton, Nicholas Hamilton, nam ook deel aan de virtuele Grand Prix. Hamilton kreeg een gridstraf voor een wel hele dubieuze overtreding, Norris proestte zijn water uit van het lachen.

'Ik werd van achteren geraakt in de pitstraat en heb nu een gridstraf van vijf seconden', merkt het broertje van de zesvoudig wereldkampioen op. Norris nam net een slok water en hield het niet meer binnen. (Foto: McLaren F1 Media)

Norris streamt virtuele Formule 1-race


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws