Het F1-seizoen in memes | Woorden Horner onderuit gehaald, sneer naar Ferrari Formule 1

Het F1-seizoen in memes | Woorden Horner onderuit gehaald, sneer naar Ferrari

Door Joris Verwijst 28 maart 2020 | 18:53


Het 2020-seizoen ligt voorlopig nog stil. De Grand Prix van Canada, op 14 juni dit jaar, is vooralsnog de eerste race van het seizoen. De oorzaak is het coronavirus, waardoor de eerste acht races van het seizoen al gecanceld zijn. F1 Maximaal zet in een extra aflevering van 'De GP in Memes' de beste Formule 1-memes van 2020 tot dusver voor je op een rijtje. 

Seizoensstart laat op zich wachten

Het is nog altijd niet duidelijk wanneer het Formule 1-seizoen gaat beginnen. Voorlopig is de Grand Prix van Canada de eerste race op de kalender, maar het is nog zeer onduidelijk of die race wel doorgaat. En dus zit er niks anders op dan wachten.

Sneertje naar Ferrari

Ferrari's laatste wereldtitel stamt uit 2008 en dat zal voorlopig nog wel even zo blijven. Dat feit, in combinatie met social distancing, vormt de basis voor een mooi sneertje naar de Italiaanse grootmacht. 

Woorden Horner onderuit gehaald

Aan het einde van de Netflix-serie Drive to Survive werd kort vooruit gekeken naar 2020. Daarin sprak Christian Horner over de duur van het seizoen, maar dat valt vooralsnog vies tegen... 

De zenuwslopende zondagavond in Oostenrijk

Het simracen viert hoogtijdagen, nu er voorlopig niet gereden mag worden in het echt. Zo organiseerde de FOM de virtuele race in Bahrein, met onder meer Liam Payne. De zanger gooide geen hoge ogen en daar drijft men nu de spot mee. 


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws