Vettel over verlenging bij Ferrari: 'Het gevoel is belangrijk' Formule 1

Vettel over verlenging bij Ferrari: 'Het gevoel is belangrijk'

Door Siem Kors 02 april 2020 | 10:35


De viervoudig-wereldkampioen Sebastian Vettel kan zich opmaken voor een onzekere tijd. Waar zijn teamgenoot Charles Leclerc al onder een vast contract staat tot het eind van 2024, loopt het contract van Vettel aan het eind van 2020 af.

De Duitser, die sinds 2015 voor Ferrari rijdt, is de afgelopen weken met Ferrari in gesprek geweest over een nieuw contract. Teambaas Mattia Binotto liet tijdens de testweek weten dat hij verwacht snel een akkoord te hebben bereikt met de wereldkampioen.

'Het draait om wat het uiterste in je naar boven haalt, wat je motiveert', vertelt hij in een interview van Motorsport. Vettel lijkt te begrijpen dat er veel ondernemers en sporters zijn die alles doen om zoveel mogelijk geld te verdienen. 'Het belangrijkste is het gevoel', laat de Duitser echter weten.

Vettel: 'Als ik zeg dat ik over tien jaar hier niet meer zit, ben ik realistisch'

Vettel lijkt de deur nog op een kier te zetten voor een mogelijk vervolg in een andere autosport-klasse: 'Ik denk dat ik in een mooie positie zit om, na mijn besluit om te stoppen in de Formule 1, nog veel dingen te kunnen proberen. Misschien ga ik wel ergens anders racen, ergens anders in de sport werken, of zelfs iets totaal anders doen.'

'Ik heb nog niet besloten wat ik ga doen, maar ik ben vrij ontspannen', bevestigt hij. Voor zal hij vooral denken aan wat voor stap hij zal moeten gaan zetten in de Formule 1. Blijft hij bij de Italiaanse renstal of is hij klaar voor een nieuw avontuur? ( Foto: Ferrari F1 team)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws