Sainz sr.: 'Carlos gaat mensen nog versteld doen staan' Formule 1

Sainz sr.: 'Carlos gaat mensen nog versteld doen staan'

Door Christian Moerman 02 april 2020 | 10:25


Carlos Sainz senior heeft mooie woorden over zijn zoontje gesproken. Sainz sr. won zelf afgelopen jaar de Dakar-rally nog en ziet zijn kind - weliswaar in een andere tak van de sport - excelleren.

'Voor een vader is er niets ongemakkelijker en moeilijker dan het vormen van een goede mening over je zoon. Ik probeer daarom ook zo min mogelijk commentaar te leveren, daar houd ik niet van', zo opent de Spanjaard terughoudend.

McLaren ontdekt Sainz

Na enkele jaren bij Toro Rosso en Renault heeft Sainz jr. zijn plekje bij McLaren schijnbaar gevonden. Wel wil de vader van de McLaren-coureur zich zo min mogelijk bemoeien met de carrière van Sainz: 'Ze (McLaren, red.) zien mij heel weinig, soms op privé gelegenheden.'

'Ik merk dat McLaren dit jaar Carlos heeft ontdekt. Carlos moet ontdekt worden door het wereldje, ze hebben zijn ware potentie nog niet gezien', vervolgt de Rally-rijder toch op enigszins trotse toon tegenover Marca.

Sainz sr. heeft zijn zoontje op zien groeien in een kart en weet waar hij toe in staat is: 'Ik heb hem van jongs af aan zien groeien en ik kan je verzekeren dat hij mensen versteld zal doen staan.' (Foto: McLaren F1 Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws