Steun én twijfels rond uitspraken Marko: 'Kom op hé, dan sla je echt door' Formule 1

Steun én twijfels rond uitspraken Marko: 'Kom op hé, dan sla je echt door'

Door Joris Verwijst 04 april 2020 | 13:36


Het was misschien wel het meest opvallende bericht rondom het coronavirus en de Formule 1: Helmut Marko die zijn coureurs opzettelijk wilde besmetten met het coronavirus om hen immuun te maken voor de rest van het seizoen. Al snel bleek dat het iets genuanceerder ligt. 

Het interview bij de Oostenrijkse zender zou namelijk verknipt zijn. Marko heeft bovendien nooit gezegd dat hij zijn coureurs opzettelijk wilde besmetten met het virus. Tom Coronel, rijder in het WTCR-kampioenschap en analist, kan de denkwijze van Marko wel begrijpen. 

'Ik mag hem wel, hij denkt anders', aldus Coronel in het Formule 1 Café op Ziggo Sport. 'De uitspraken die hij doet, daarmee schudt hij iedereen mee wakker. Misschien is het ook wel een beetje schoppen tegen het verkeerde been van mensen, want hij denkt gewoon anders. Hij denkt gewoon aan een oplossing.'

Doornbos: 'Marko slaat echt door'

Robert Doornbos was ook te gast in het Café. 'Dat kan toch niet. Kom op hé, dan sla je echt door. Het is natuurlijk inderdaad wel een beetje uit zijn verband getrokken. Hij denkt anders, maar dit gaat wel heel ver. Ik vind het niet heel gek dat het niet positief ontvangen is', sluit Doornbos lachend af. (Foto: Getty Images/Red Bull Content Pool)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws