Wolff geheimzinnig: 'Ik ben verbaasd over het gedrag van enkele individuen' Formule 1

Wolff geheimzinnig: 'Ik ben verbaasd over het gedrag van enkele individuen'

Door Maurits Kappetijn 06 april 2020 | 18:47


Toto Wolff heeft in een interview met het blad Österreich opmerkelijke uitspraken gedaan over de afgelopen periode bij Mercedes. Wat er precies misging vertelt de teambaas niet, maar in ieder geval baalt hij van de gang van zaken bij het team gedurende de afgelopen winter.

Het contract van Wolff loopt in 2020 af. Zodoende zijn er veel geruchten over zijn toekomst, maar een contractverlenging bij de equipe van Valtteri Bottas en Lewis Hamilton lijkt er dik in te zitten.

'Ik houd van het team en de sport', zegt Wolff, die een vanzelfsprekende contractverlenging echter tegenspreekt. 'Ik ben best wel verbaasd over het gedrag van enkele individuen en hoe bepaalde dingen zijn gegaan afgelopen winter.'

Toch lijkt de teambaas in gesprek met Österreich te hinten op een langer verblijf bij de regerend wereldkampioenen. 'De onderhandelingen zijn gaande, het ziet er goed uit. Ik ben en blijf de baas van het Formule 1-team van Mercedes en dat zal nog wel even zo blijven. Maar of ik er echt mee bezig ben? Om eerlijk te zijn heb ik nu wel andere dingen aan mijn hoofd', waarbij Wolff doelt op de gevolgen van het coronavirus.


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws